Over mij

Van jongs af aan ben ik al geïntrigeerd door kleur en interieur. Via een aantal omzwervingen in 2000 een eigen onderneming gestart. Na een carrière als management assistent heb ik een vakopleiding bloemwerk voltooid en ben ik een aantal jaren als bloem styliste actief geweest. Daarna kennis verlegd naar kleur en imageconsultancy en nu komen alle facetten van kleur, interieur, styling en ontwerp samen in mijn huidige werkzaamheden als interieurontwerper.

Belangrijk voor mij is dat een interieur bij 'jou' past. Kleuren en materialen spelen daarbij een belangrijke rol.  Een interieur mag passen als een 'jas'. Vertalen van de wensen naar een passend interieur is de basis maar voeg graag wel iets extra's toe dat niet standaard is.

 

Als interieurontwerper werk ik veelal samen met bedrijven in de woninginrichting branche en zet deze ook graag in bij mijn interieurontwerpen.

 

Ik blijf graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en bezoek beurzen voor inspiratie, volg regelmatig trainingen om mijn werkgebied te verrijken.

productie Sanne Hylkema

info@lettiemackay.nl

 

Duinstraat 16

1361 BA Almere

M 06 21647954

kijk op pinterest voor meer interieur ontwerp en advies vastgoedstyling  en projecten van mij

aangesloten bij collectief
TIO-logo2019.jpeg
  • lettie mackay interieuradvies
  • lettiemackayinterieuradvies
  • lettie mackay interieuradvies

© 2021 lettie mackay interieuradvies