top of page
Lettie Mackay -300447-Edit_edited.jpg

over mij

Van jongs af aan ben ik al geïntrigeerd door kleur en interieur. Via een aantal omzwervingen in 2000 een eigen onderneming gestart. Na een carrière als management assistent heb ik een vakopleiding bloemwerk voltooid en ben ik een aantal jaren als bloem styliste actief geweest. Daarna kennis verlegd naar kleur en imageconsultancy en nu komen alle facetten van kleur, interieur, styling en ontwerp samen in mijn huidige werkzaamheden als interieurontwerper.

Belangrijk voor mij is dat een interieur bij 'jou' past. Kleuren en materialen spelen daarbij een belangrijke rol.  Vertalen van wensen naar een passende inrichting is voor mij de basis maar ik voeg graag wel iets extra's toe dat niet standaard is. Of het nu gaat om een particulier interieur of een zakelijke opdracht, voor mij staat de wens van de klant voorop!!

Als interieurontwerper werk ik veelal samen met bedrijven in de woninginrichting branche en zet deze ook graag in bij mijn interieurontwerpen.

 

Ik blijf graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en bezoek beurzen voor inspiratie, volg regelmatig trainingen om mijn werkgebied te verrijken.

productie Sanne Hylkema

lettie mackay interieuradvies
lettie mackay interieuradvies
bottom of page