top of page

over mij

Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door kleur en interieur. Na een reis door verschillende vakgebieden heb ik in 2000 mijn eigen onderneming opgestart. Mijn achtergrond als management assistent heeft me een solide basis gegeven, maar mijn passie lag elders.

Met een afgeronde vakopleiding in bloemwerk heb ik enkele jaren als bloemstyliste gewerkt. Deze ervaring heeft mijn creatieve vaardigheden versterkt en mijn liefde voor esthetiek aangewakkerd. Later heb ik mijn horizon verbreed naar kleur- en imageconsultancy, waardoor ik een dieper begrip kreeg van de impact van kleuren en materialen op onze omgeving.

Nu komen al deze elementen samen in mijn huidige werk als interieurontwerper. Ik geloof dat een interieur pas echt geslaagd is als het perfect past bij jou als persoon. Daarom staat het vertalen van jouw wensen naar een passende inrichting altijd centraal in mijn werk. Maar ik voeg ook graag een vleugje originaliteit toe, iets wat jouw interieur uniek maakt en jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Of je nu een particulier interieur wilt laten ontwerpen of een zakelijke opdracht hebt, bij mij staan jouw wensen altijd voorop. Ik werk nauw samen met bedrijven in de woninginrichtingsbranche, waardoor ik toegang heb tot een breed scala aan expertise en mogelijkheden om jouw project tot leven te brengen.

Om ervoor te zorgen dat mijn ontwerpen altijd fris en inspirerend zijn, blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Ik bezoek regelmatig beurzen en volg trainingen om mijn kennis verder te verrijken, zodat ik jou het beste van dienst kan zijn.

bottom of page