top of page

over mij

Vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door kleur en interieur. Na een aantal omzwervingen heb ik in 2000 mijn eigen onderneming gestart.

Na een carrière als management assistent heb ik een vakopleiding bloemwerk voltooid en ben ik enkele jaren werkzaam geweest als bloemstyliste. Later heb ik mijn kennis uitgebreid naar kleur en imageconsultancy, en nu komen alle aspecten van kleur, interieur, styling en ontwerp samen in mijn huidige werk als interieurontwerper.

Het is voor mij van groot belang dat een interieur bij 'jou' past. Kleuren en materialen spelen daarbij een cruciale rol. Het vertalen van jouw wensen naar een passende inrichting vormt de basis van mijn werk, maar ik voeg ook graag een vleugje originaliteit toe dat niet standaard is.

 

Of het nu gaat om een particulier interieur of een zakelijke opdracht, jouw wensen staan bij mij altijd voorop!

Als interieurontwerper werk ik nauw samen met bedrijven in de woninginrichtingsbranche en maak graag gebruik van hun expertise in mijn ontwerpen.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen, bezoek ik regelmatig inspirerende beurzen en volg ik trainingen om mijn kennis verder te verrijken.

productie Sanne Hylkema

Lettie Mackay Interieuradvies - Interieurontwerp
Lettie Mackay Interieuradvies - Interieurontwerp
bottom of page