top of page
Lettie Mackay

over mij

Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door kleur en interieur. Na een reis door verschillende vakgebieden heb ik in 2000 mijn eigen onderneming opgestart. Mijn achtergrond als management assistent heeft me een solide basis gegeven, maar mijn hart lag elders.

Met een afgeronde vakopleiding in bloemwerk heb ik enkele jaren als bloemstyliste gewerkt. Deze ervaring heeft mijn creatieve vaardigheden versterkt en mijn liefde voor esthetiek aangewakkerd. Later heb ik mijn horizon verbreed naar kleur- en imageconsultancy, waardoor ik een dieper begrip kreeg van de impact van kleuren en materialen op onze omgeving.

Nu komen al deze elementen samen in mijn huidige werk als interieurontwerper. Ik geloof dat een interieur pas echt geslaagd is als het perfect past bij jou als persoon. Uiteraard staat het vertalen van jouw wensen naar een passende inrichting centraal.

 

Maar waarom kies je voor mij?  Ik ben enthousiast, open en transparant.  Ik voeg graag een vleugje originaliteit toe aan mijn ontwerpen. Ik heb een doortastende aanpak en hou van korte en snelle communicatie. 

 

Ik werk nauw samen met bedrijven in de woninginrichtingsbranche, waardoor ik toegang heb tot een breed scala aan expertise en mogelijkheden om jouw project tot leven te brengen.

Om mijn ontwerpen fris en inspirerend te houden, blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen door regelmatig beurzen te bezoeken en trainingen te volgen. 

bottom of page